torsdag 31 januari 2013

Fiskgratäng med rom

Fiskgratäng var tanken till middag idag och resultatet blev gooooooood :)
Såg ett recept någonstans för ett tag sedan men kommer inte håg vart och tror ungefär att det var så här....blev bra iaf :) fast nästa gång blir det lax ist för sej!

1 paket tinad fisk
2,5 dl grädde
2,5 dl crème fraisch
Hummerfond efter smak
Dill efter smak
Citronsaft efter smak
Vitpeppar & salt
Stenbits rom efter smak

Ugnen på 225 grader. Lägg fisken i en gratängform
Värm upp grädden, crème fraisch, hummerfond, dill, citonsaft, salt och peppar i en kastrull. Ta av när det blivit varmt och blandat sig väl och blanda sist i rom. Häll såsen över fisken och ha i Ugnen ca 25 min.

Jag åt med broccoli till, Lana potatismos och nästa gång blir det räkor till oxå :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar