måndag 26 november 2012

Dagens I-landsproblem

Varför e d alltid så att när man jobbat några dagar i sträck så längtar man efter en "pyjamasdag" hemma och när den dagen kommer sitter man hemma och dör av tristess och bara vill att d ska hända nått?
Jag har en sådan dag idag... Men men fått gjort lite måsten här hemma iaf hihi

Har ett annat problem oxå... Det senaste har Lana blivit väldigt röd runt munnen många gånger när hon ätit. Det är väl inte allergi? Då blir man väl svullen och röd på andra ställen oxå?
Igår blev hon väldigt röd efter att ha ätit lite räkor och en pepparkaka, nästan som utslag. Men det har hon ätit förut och det har inte blivit så mycke...
Kan inte komma på vad d är hon e känsligt mot... Olika varje gång ju... Undra om det är något jag ska kolla upp?

Längtar till söndag, 1advent! Då ska här julpyntas och julbakas :)
Här mellanmålsbilder från idag:

2 kommentarer:

  1. Tjo! Emilia har ju d problemet med att bli väldigt prickig och röd i ansiktet när hon äter! Men så länge det håller sig i det området så sa min BVC att det bara handlar om känslig hy!

    Å att d var smart å smörja in med en fet salva i ansiktet! För desto fetare hu dom har desto mindre blir huden känslig! För till mig sa hon också att kan handla om torr hy!

    Kramar Amanda k :)

    SvaraRadera
  2. Love blir också väldigt röd runt munnen, efter mat.. Vi kollade upp detta när han va ca 4 månader, då hade han utslag i heeela ansiktet verkligen. Det visade sig att han bara har känslig hud o vi ska smörja o smörja.. Röda frukter o grönsaker gör han tokröd i ansiktet så det försöker vi undvika, men de sa att det inte är någon allergi.

    SvaraRadera